Boeken: The science of getting rich en De rijkste man van Babylon

Boekenclub: The science of getting rich & De rijkste man van Babylon

“Leef vanuit dankbaarheid en overvloed”. Dat is de ondertitel van de Nederlandse vertaling van het boek The science of getting rich. En dat is precies hoe we deze rare periode (en alle andere lastige tijden) het beste door kunnen komen.

The science of getting rich kwam deze maand uit. Michael Pilarczyk vertaalde hem, net als De rijkste man van Babylon. Echt van die must reads. Net als al die andere ongelezen boeken in mijn boekenkast… Waarom bestelde ik deze dan toch?

Boeken: The science of getting rich & The richest man in Babylon

Boekenclub!

Nou, Michael en Cindy starten op zaterdag 28 maart 2020 met een boekenclub! De eerste twee weken lezen en bespreken we The science of getting rich, in de volgende 2 weken De rijkste man van Babylon. Dit is voor mij een goede stok achter de deur om me in korte tijd écht te verdiepen in deze boeken. Het zijn bovendien redelijk dunne boeken, dus 2 weken per boek is goed te doen.

Onderaan dit artikel vind je meer info over de boekenclub. Doe je mee? De boeken kosten € 15,- per stuk en zijn gewoon te koop via Bol:

The science of getting rich

“Dit boek gaat over veel meer dan geld. Het gaat over rijkdom in een bredere betekenis. Wallace D. Wattles ontdekte een methode die leidt tot financiële en spirituele rijkdom.
The Science of Getting Rich was de bron achter het wereldwijde succes van The Secret en Think and Grow Rich, twee klassiekers die goed zijn voor meer dan 120 miljoen verkochte exemplaren. Het begon met dit boek van Wallace D. Wattles uit 1910.”

De rijkste man van Babylon

Wat is het geheim voor een rijk leven? Het heeft niet uitsluitend te maken met afkomst, geluk en intelligentie. Er zijn veel rijke mensen die hun school nooit hebben afgemaakt. Zo zijn er ook hoogopgeleiden die weinig geld verdienen. Waar ligt dat aan? Wat maakt het verschil? Hoe zit dat met jou? Verlang jij ook naar iets meer geld en vrijheid?
De rijkste man van Babylon legt op eenvoudige en praktische wijze de gouden regels uit voor rijkdom en welvaart. 

Doe je mee?

Meld je aan voor de boekenclub op de site van Michael Pilarczyk. Daar zie je ook de data waarop de live-webinars zijn. Verder: zorg dat je de boeken in huis hebt, en dat je de tijd neemt om ze te lezen natuurlijk.

Deelname is gratis! (nee, de boeken niet)

Oké, dan ga ik nu lezen. Als je meedoet: alvast veel leesplezier!

2 gedachten over “Boekenclub: The science of getting rich & De rijkste man van Babylon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.